Rólunk

RÓLUNK

A név az első világháborúban harcoló amerikai kétfedelű repülőgép személyzete révén került be a történelembe, de a széles körű ismertség Howard Hughes 1930-as filmjének, a Hell’s Angelsnek köszönhető.

A második világháborúban is felbukkan a név, több repülőgép oldalára felfestik, többek között az American Volunteers kínai hadszíntér felett repülő Curtis P-40-esére. A háború után az itt rajparancsnokként szolgáló Arvid Olsen javasolta a nevet és a logót Otto Friedlinek, aki a Pissed off Bastardsból kiválva nyolcadmagával új klubot tervezett.

1948 márciusában Berdooban megszületik a Hells Angels Motorcycle Club.

Kilenc évvel később a kalifornia Oaklandben Sonny Barger és társai saját Hells Angels klubot alapítanak, az öregek beleegyezése nélkül, komoly csatákat előidézve. Miután legitimizálják viszonyukat, Barger tevékeny hozzáállása egyre jobban fellendíti az új klubot, az aktualizált logó, ha lassan is, de mindenki által használatba kerül.

2002-ben Magyarországon jó néhány MC-ből (köztük: Geronimo MC, , Last Nomads MC, Hard Iron MC, stb... )tagok úgy döntöttek hogy együtt folytatják tovább. Belőlük egyesült a North Side MC, azzal a nem titkolt céllal, hogy a Hells Angelssé válljnak. Szándékukat jelezték is hozzájuk legközelebb eső Osztrák charternek majd 6 évvel később 2008. 06.06.-án pedig büszkén varhatták fel hátukra világszerte ismert emblémát, a szárnyas sisakba bújtatott koponyát.

Jelenleg Magyarországon 4 Charter van:

HAMC Budapest, HAMC Nomad, HAMC Tata, HAMC Lowland.

A nálunk vásárolt motoros ruhákkal és kiegészítőkkel nem csak az igazi motoros életérzést vásárolod meg, hanem támogatod a motoros közösséget, melyet ezúton is szívből köszönünk.

SUPPORT81 - HELLS ANGELS

VEDD FEL A HANGULATOT ALÁBBI VIDEÓKKAL:


SUPPORT81

AZ EREDETI MOTOROS ÉLETÉRZÉS...


Webáruház készítés
paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.