BREXIT info

Tisztelt Partnerünk!

A csomagküldő szolgáltatók tájékoztatóját a BREXIT következményeiről alábbiakban olvashatod:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021. január 1-jétől az Egyesült Királyság (UK) az Európai Unió szempontjából „harmadik ország” státuszába került. Ez annyit jelent, hogy ettől az időponttól kezdődően az EU és az Egyesült Királyság közötti áruforgalomnak, és így a feladott csomagoknak is vámellenőrzésen kell átesniük. Ennek keretében vámügyintézésre szükség lesz, de az EU-ból származó árukra nem vetnek ki vámot.

Kérjük, tekintsd meg az alábbi linken található tájékoztató anyagunkat, ahol részletesen leírjuk, hogy mit kell tudni és tenni, ha az Egyesült Királyságba szeretnél csomagot küldeni.

https://gls-group.eu/HU/media/downloads/Customer_information_Brexit_Group_2020-12-29_HU.pdf

A vámkezelési folyamattal kapcsolatos fontos tudnivalók az alábbi linken érhetőek el:

https://gls-group.eu/HU/hu/rendszeres-csomagfeladas/hasznos-informacio

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a vámkezelési eljárással kapcsolatban a jövőben ezen országba történő csomagfeladás esetén, a szállítmányozási költségen felül vámkezelési díjat is felszámítunk.

A kis áruértékű, 135 GBP alatti csomagoknál bevezetésre került egy új vámkezelési kategória, melynek díja nettó 4.600 Ft (nettó 13 EUR). A költség címenként értendő, és a szerződésben megállapodott pénznemben kerül kiszámlázásra.

Minden nagyobb értékű küldeménynél a mindenkori export vámkezelési díjat szükséges megfizetni, ennek mértéke jelenleg 9.550 Ft + ÁFA.

További kérdés esetén A GLS csomagküldő szolgálat Ügyfélszolgálatos kollégái készséggel állnak rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +3629/88-66-70

E-mail: export@gls-hungary.com

Ha szeretnéd megtapasztalni az igazi motoros életérzést, válaszd a Support81 motoros ruhákat, kiegészítőket.

Webshopunk lehetővé teszi, hogy könnyen és utazás nélkül is hozzá juthass termékeinkhez, mellyel támogathatod a Magyarországon lévő Hells Angels Mc Budapest Charterét.

A termékeink viselésével kifejezheted szimpátiádat a klubb felé. A Support81 Budapest webshop kiváló minőségű ruhadarabokat és kiegészítőket kínál részedre, fantáziadús, megújuló mintákkal és grafikákkal.

A Support81 webáruház termékkészletét folyamatosan megújítjuk, illetve akciós lehetőségekkel is igyekszünk elérhetőbbé tenni az eredeti motoros ruhákat és kiegészítőket.

Igyekszünk minden igényt kiszolgálni, így, ha nem találtad esetleg a megfelelő méretet kérlek írj emailt, mert bármilyen méretet tudunk után rendelni.

SUPPORT81

AZ EREDETI MOTOROS ÉLETÉRZÉS...


Webáruház készítés
paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.